Itsenäisyyspäivän juhlaottelu PS Villa - Zenith

5.12.2017

Paikallisottelut nostattavat aina erityistä tunnetta pelaajissa ja kannattajissa. PS Villalla ei naapurikunnista löydy vastustajia, mutta jo useamman vuoden ajan helsinkiläinen Zenith on tituleerattu derbyvastustajaksi. Itsenäisyyspäivän juhlaottelussa kohtaavat siis Futsal-Ykkösen eteleisimmät joukkueet. Keskiviikkona 6.12. Martinhallissa klo 13 alkavassa ottelussa otteluisäntänä toimii Hyvinkään kaupunki.

Sarjan kokenein joukkue Zenith on tahkonnut vuosikausia lähes samalla rungolla ja joukkue onkin esiintynyt vuosi toisensa jälkeen tasaisen varmasti. Tällä kaudella joukkue on uudistunut, mikä varmasti näkyikin ensimmäisissä otteluissa tällä kaudella, sillä se hävisi viisi ensimmäistä otteluaan. Tällä hetkellä Zenith on saanut pelinsä toimimaan ja onkin nousut huimasti kuntopuntarissa neljän ottelun voittoputken myötä. Sarjataulukossa vierailijat ovat täällä hetkellä kuudentena.

Kotijoukkue PS Villa koki kirvelevän tappion Turussa viime viikonloppuna, kun johtoasema muuttui tappioksi kahdella viimeisellä minuutilla. Tappion myötä PS Villa tippui sarjataulukossa yhden sijan verran neljänneksi. Tämä vastoinkäyminen on jo hyvinkääläisleirissä unohdettu ja ajatukset suunnattu keskiviikon otteluun. Juhlaottelun vastustaja Zenith pelaa totutusti erittäin tiukkaa puolustuspeliä ja ovat hioneet erikoistilanteensa todella tarkasti. PS Villan täytyy löytää keinot, joilla maalipaikoille päästään ja parantaa erikoistilanteiden puolustamista, jotta ottelusta voitto irtoaa. Kotijoukkueessa tähän uskotaan vahvasti, sillä jälleen päästään pelaamaan kotiyleisön eteen nopealle parketille, joten palloon ja pelaajiin saadaan taas vauhtia.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja sadalle ensimmäiselle tarjolla kakkukahvit. Futsalottelun lisäksi tapahtumassa on tarjolla oheisohjelmaa, joten itsenäisyyspäivän juhlinta kannattaa aloittaa huutamalla PS Villa voittoon!